Beste gasten,
In verband met de richtlijnen van het RIVM hebben we besloten om de voorstelling ‘ De Vloer Op’ te annuleren. Het is natuurlijk ontzettend jammer omdat we erg naar deze voorstelling uit hebben gekeken, zowel spelers als bezoekers, maar de gezondheid van iedereen achten wij nu belangrijker.We hopen dat er snel verbetering in de situatie rondom Corona komt en u snel te zien bij onze volgende voorstelling!
Met vriendelijke groet,

Moeders Mooiste www.moedersmooiste.net

Ken je dat? Dat je in de wachtkamer bij de GGD je beste vriend tegenkomt met precies dezelfde, zeer zeldzame, SOA als jij? Misschien kreeg je van een buurvrouw een foeilelijke kabouter van 1,5 meter hoog cadeau, alleen omdat je ooit eens hebt gezegd dat je haar tuinkabouters ‘wel schattig’ vond?

Nee? Moeders Mooiste gaat dit voor jullie meemaken!
Vrijdag 13 maart gaat Moeders Mooiste ‘De Vloer Op’. De spelers krijgen een situatie voorgelegd en met deze informatie gaan ze meteen de vloer op om de scene spelen. Dit wordt een avond vol humor, serieus spel en keuzestress. Geniet van schurende situaties tussen de spelers en verrassende wendingen die niemand kon voorzien.

Pssst…!! Wil je meegluren met de trainingen, kijk hier!!